Senioraften

Senioraften

ALLE SENIORER ER VELKOMMEN TIL AT MØDE OP TIL EN HYGGELIG AFTEN

Herning Klatreklub’s senior hold er for alle niveauer, holdet bliver primært trænet af Kristian Møbjerg Brødsgaard og Brian Mikkelsen. Der undervises i grundlæggende og avanceret klatreteknikker blandet med hygge og sjov.

Træning foregår om onsdagen mellem kl. 19.30 – 21.30

Træning er for 18 – 99++

Nye er velkomne den første onsdag i måneden. De aftner hvor der kommer nye, er der fælles opvarmning og fælles styrke. Der vil ingen fælles teknik være, men bare fri klatring for dem der har været på holdet før.
Det koster 50.- for en prøve time

Den sidste Onsdag i måneden, vil en lille del af klatrevæggene være lukket ned, pga rutebyg. Rutebyg vil foregå imens der er træning, dog uden at være til gene for holdet.
Disse dage er det forventet at alle deltager i oprydningen. Det tager som regel 10min at rydde op og støvsuge. De frivillige ser dette som en KÆMPE hjælp. oprydning foregår 21:30 – 21:40

En typisk træning forløber således:

  • 20 min. Opvarmning der er grundig og grundlæggende klatrerelateret.
  • 20 min. Fokus på en grundlæggende eller avanceret klatreteknik.

    Brian i fuld gang med at løse et problem

  • 60 min. Fri klatring hvor træneren vil hjælpe til, her kan der bl.a. klatres på høje vægge osv.
  • 20 min. Klatrerelateret styrketræning og udstrækning samt siges der tak for i aften.

På senior holdet håbes på en stor støtte til Herning Klatreklub, det værende interessen i at hjælp med bygning af nye vægge, oprydning eller agere som træner/instruktør. Der vil ydermere altid sættes pris på en hjælpende hånd i Kulturfabrikken, det værende en cáfe vagt eller hjælp til lidt oprydning.