Faciliteter

Herning Klatreklub – en del af Kulturfabrikken, hvor flere sportsgrene er samlet under samme tag, er stolte over at have hvad vi betegner som Midtjylland’s bedste medlemmer. Klatrevæggene her er bygget af frivillige kræfter, men lever fuldt op til Dansk Klatreforbunds anbefalinger omkring sikkerhed på klatrevægge.

Vi er stolte over at kan fremvise Midtjylland’s dybeste boulder grotte kun bygget af frivillige kræfter. Her er der lidt under 200 kvadratmeter superfede vægge med bouldering udfordringer for alle, madrassen er dejlig blød og professionelt lavet.

Grotte

Klatrevæggene på op til 8 meters højde er med udfordringer for alle, her er der lodret væg og udhæng så alle sværhedsgrader kan være med. Det er ligeledes muligt at føre alle ruterne og her gulvet belagt med et lækkert filt-tæppe så man kan stå i bare tæer og sikre.

Høje vægge

Opvarmning, styrketræning og udstrækning hvilket alle klatrere elsker er tilstadighed under udbygning, på nuværende tidspunkt findes et halvfærdigt campus-board og bløde yoga-måtter. Derudover tilbyder Kulturfabrikken et calisthenics område som er skabt til klatrere.

Opvarmning

Hygge og afslapning – Der skal være tid til det sociale, det er noget alle klatrere elsker og er med til at gøre klatring til den sport det er blevet til i dag. Herning Klatreklub er i besiddelse af flere bløde sofa-arrangementer, hvor tiden bliver brugt til at snakke om nye muligheder med klubben eller hvor den næste tur skal gå hen, emnerne er mange det er derfor dejligt at have muligheden for at købe lidt lækkert i Kulturfabrikkens café. Der er også mulighed for at benytte sig af Kulturfabrikkens mødelokale hvis det skal være lidt mere seriøst.

BILLEDE PÅ VEJ